Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Virtain Moottorisaha on jo 41 vuoden ajan Virroilla toiminut metsä-, puutarha- ja vapaa-ajan vähittäis- ja tukkukauppaa harjoittava yritys. Veneiden, perämoottoreiden ja veneilytarvikkeiden myynti kuuluu myös merkittävänä osana liiketoimintaamme. Valikoimissamme ovat alansa parhaat tuotteet. Haemme myyjää vähittäismyyntiin vastaamaan varaosien ja koneiden myynnistä. Odotamme: - myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta - tunnet koneiden tekniikkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Virrat myyntialan tehtävät Virrat myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ahokas-Yhtiöt Oy Y-tunnus 0157926-1 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa ml. traktorit Rinnakkaistoiminimet Virtain Moottorisaha, SUOMEN METSURINTUKKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Ahokas-Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Virrat . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus