Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahden talousalueelle reippaita rengasasentajia syksyn renkaanvaihtosesongin ajaksi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sesongin alettua.

Onko sinulla ahkera, asiakaspalveluhenkinen ja joustava työote? Onhan sinulla hyvä fyysinen kunto? Omaatko aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä? Toimitko tehokkaasti myös kiireen keskellä ja olet motivoitunut sekä oma-aloitteinen?

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kallinen, puh. 040 013 8888, sami.kallinen@hpheimo.fi.

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 15680 LAHTI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sesongin alkaessa Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=4888 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15680 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltokorjaamotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15680 - Lahti , osoitteessa 15680 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa