Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Töitä tarjolla
 
Etsimme nyt Agri-Kymi Oy:lle
 
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
 
 
Vastaamaan ja kehittämään urakointi-ja maatalouskoneiden tuloksekkaastamyynnistä. Osallistut itse myynnin tekemiseen sekä jälleenmyyjäverkostonohjaamiseen ja kehittämiseen. Toimit myynnin henkilöstön esimiehenä ja pidät huolta yrityksen asiakaskannasta.
Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa näyttöä usean vuoden ajalta tuloksekkaan B2B-myynnin tekemisestä ja omaat tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Olet tuloshakuinen sekä päämäärätietoinen ja sinulla on paloa myynnin kehittämiseen. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä neuvottelutaidot, etkä pelkää haastaa itseäsi.
Arvostamme omaa halua kehittyä sekä positiivista menestymisen asennetta. Työpiste sijaitsee Kouvolassa mutta työtä voi tehdä joustavasti myös etänä. Työ vaatii kohtuullista matkustelua ympäri Suomen sekä ulkomailla. Me tarjoamme kilpailukykyisen palkan, erittäin viihtyisän työympäristön sekä modernit työvälineet.
Olemme vakavarainen suomalainen urakointi- ja maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut perheyritys.
Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Emme valitettavasti ehdi puhelimitse vastaamaan kyselyhin mutta lisätietoa saat sähköpostilla hanna.pulkkanen@agrikymi.fi
Agri-Kymi OyKaupinkatu 445130 Kouvola
www.agrikymi.fi

Työnantaja: Agri-Kymi Oy Sijainti: Kaupinkatu 4, 45130, Kouvola, Suomi Yhteystiedot: hanna.pulkkanen@agrikymi.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaupinkatu 4, 45130, Kouvola, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Agri-Kymi Oy Y-tunnus 0923590-6 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa ml. traktorit Rinnakkaistoiminimet Beltrac, Agri-Kumi, Agroma

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 227 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

16 000 € -96 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Agri-Kymi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Kaupinkatu 4, 45130, Kouvola, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa