Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AGCO SUOMI OY HAKEE SUOLAHTEEN MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ Haemme Suolahteen itsenäiseen työskentelyyn sopivaa tiimipelaajaa. Markkinointipäällikkö suunnittelee ja toteuttaa yhdessä AGCO Suomen markkinointitiimin kanssa markkinointia brändeillemme: Valtra, Fendt, Sampo-Rosenlew, Fella, Kesla ja FMG. Hän vastaa mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta sekä digitaaliseen että printtimediaan. Tehtäviin kuuluvat myös näyttelyiden ja muiden tapahtumien suunnittelu ja koordinointi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Äänekoski päällikkötason positiot Äänekoski markkinointi päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AGCO Suomi Oy Y-tunnus 2395797-2 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa ml. traktorit Rinnakkaistoiminimet Valtra Traktorit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointipäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut AGCO Suomi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus