Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

AGCO SUOMI OY HAKEE SUOLAHTEEN
 
MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ 
 
 
Haemme Suolahteen itsenäiseen työskentelyyn sopivaa tiimipelaajaa. Markkinointipäällikkö suunnittelee ja toteuttaa yhdessä AGCO Suomen markkinointitiimin kanssa markkinointia brändeillemme: Valtra, Fendt, Sampo-Rosenlew, Fella, Kesla ja FMG. Hän vastaa mainonnan suunnittelusta ja toteutuksesta sekä digitaaliseen että printtimediaan. Tehtäviin kuuluvat myös näyttelyiden ja muiden tapahtumien suunnittelu ja koordinointi. Markkinointipäällikkö toimii esimiehenä 5 hengen asiantuntijatiimille.
Työtehtävät edellyttävät suurien kokonaisuuksien hallintaa yksityiskohtia unohtamatta. Tehtävä edellyttää vankkaa markkinointiosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä. Maatalouden ja maatalouskoneiden tuntemus on eduksi. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsinkieli on etu. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.
TARJOAMME SINULLE HAASTEELLISTA, MUTTA MIELENKIINTOISTA JA VAIHTELEVAA TYÖTÄ MAATALOUSKONEKAUPAN NÄKÖALAPAIKALLA.
Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Kallio, puh. 040 176 4071 matti.kallio@agcocorp.com
Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Hakemukset tulee jättää 31.10.2016 mennessä
AGCO Suomi Oy

Valtra ja Fendt ovat avainbrändejä AGCO-konsernissa, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Molempien merkkien menestys maailmalla on osoitus tuotteiden ja palvelujen korkeasta laadusta ja nykyaikaisista ratkaisuista. Valtra- ja Fendt-traktoreiden sekä varaosien myynnistä Suomessa vastaa AGCO Suomi Oy. Myös Sampo-Rosenlew -leikkuupuimurit varaosineen kuuluvat AGCO Suomen tuotevalikoimaan.

Työnantaja: AGCO Suomi Oy Sijainti: Valmetinkatu 2, 44200, Suolahti, Suomi Yhteystiedot: Matti Kallio, matti.kallio@agcocorp.com, 040 176 4071 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valmetinkatu 2, 44200, Suolahti, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi AGCO Suomi Oy Y-tunnus 2395797-2 Toimiala Maa- ja metsätalouskoneiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa ml. traktorit Rinnakkaistoiminimet Valtra Traktorit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

185 253 000 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

1 721 000 € -19 %

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointipäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut AGCO Suomi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Äänekoski sub-region , osoitteessa Valmetinkatu 2, 44200, Suolahti, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa