Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Toimintamme laajentuessa haemme lisää virtaa ammattitaitoiseen joukkoomme. Jos yrittajyys kiinnostaa ja haluat olla osana pientä vahvaa yritystä,olet hakemamme henkilö Odotamme sinulla olevan vahva halu oppia alan ammattilaiseksi tai sinulla on jokin osaamisen alue jonka haluat tuoda yritykseemme. Työ on monipuolista ja antoisaa ahertamista.

Web-osoite: http://aeto.fi Työnantaja: Aetoleipuri Oy Sijainti: Puijonsarventie 20, 70260 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Markku Kiiskinen 050-4948910, toimisto@aeto.fi Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puijonsarventie 20, 70260 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Aetoleipuri Oy Y-tunnus 1929783-6 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Aeto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

577 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

41 000 € -34 %

Liikevoitto-%

7 % -42 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu leipuri tai kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Aetoleipuri Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Puijonsarventie 20, 70260 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa