Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Toimintamme laajentuessa haemme lisää virtaa ammattitaitoiseen joukkoomme. Jos yrittajyys kiinnostaa ja haluat olla osana pientä vahvaa yritystä,olet hakemamme henkilö Odotamme sinulla olevan vahva halu oppia alan ammattilaiseksi tai sinulla on jokin osaamisen alue jonka haluat tuoda yritykseemme. Työ on monipuolista ja antoisaa ahertamista.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puijonsarventie 20, 70260 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Aetoleipuri Oy Y-tunnus 1929783-6 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Aeto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

577 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

41 000 € -34 %

Liikevoitto-%

7 % -42 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu leipuri tai kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Aetoleipuri Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Puijonsarventie 20, 70260 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus