Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Medivida Oy on Suomalainen hoivapalvelu yritys, joka laajentaa palvelujaan Turun seudulla kotihoidossa.

Edellytyksenä tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaavan tasoinen sosiaali- tai terveydenhuollon tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ja tuntemusta kotihoidosta. Toivomme sinulta positiivista asennetta ja tunnollista otetta työntekoon. Arvostamme myös halua kehittää toimintaa sekä rohkeutta seistä omien mielipiteittesi takana.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ilmapiiri ja mahdollisuudet kehittää toimintaa monipuolisesti!

Web-osoite: http://www.hoituripalvelut.fi Työnantaja: AE Hoituripalvelut Oy Sijainti: Pyhän Katariinan tie 308, 20760 PIISPANRISTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Minna Tamminen , minna.tamminen@medivida.fi soittoaika klo 8- 16 p. 045 6383794 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pyhän Katariinan tie 308, 20760 PIISPANRISTI

Yritystiedot

Toiminimi AE Hoituripalvelut Oy Y-tunnus 1917869-3 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Puolikontien Toimintakeskus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

738 000 € 75 %

Liiketoiminnan tulos

55 000 € 453 %

Liikevoitto-%

7 % 275 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut AE Hoituripalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina , osoitteessa Pyhän Katariinan tie 308, 20760 PIISPANRISTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa