Ilmoitus jätetty 10.02.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys. Tarjoamme palvelevaa ja asiantuntevaa isännöintiä ja olemme keskittyneet ratkaisemaan taloyhtiöiden keskeisimpiä haasteita.Realia Isännöinnin palveluksessa menestyvät parhaiten henkilöt, joilla on itsenäinen työskentelyote, positiivinen asiakaspalveluasenne, paineensieto- ja organisointikykyä sekä yhteistyökykyä ja -halua.Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, jotta olemme perillä alan viimeisimmistä vaatimuksista.Huipputilaisuus avoinna!Etsimme asiakkaallemme Realia Isännöinti Oy:lle vastaavaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Norway kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Sweden kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Finland kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Tämä työpaikka, Vastaava isännöitsijä Helsinkiin, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 10.02.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.02.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus