Ilmoitus jätetty 27.02.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Helo Oy:lle varastotyöntekijää kesäkuulle kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Hankoon.Sinulla on muutaman vuoden kokemus varastotöistä. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä, joka välittää työympäristöstään. Tehtävä edellyttää trukilla ajotaitoa sekä perustason atk taitoja.Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Helon Oy:n varastolla. Työtehtäviäsi ovat tavaran vastaanotto, keräily ja lähettäminen. Työt tehdään aamuvuorossa 7-15.30.Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Norway varastoalan tehtävät Sweden varastoalan tehtävät Finland varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä Helolle Hankoon, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 27.02.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.03.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus