Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SSV-Tanks Oy on Keski-Suomessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella luonnonkauniilla paikalla ja kattavien palveluiden lähellä toimiva lieriömäisten teräsrakenteiden valmistaja ja erikoisosaaja. Yritys on kasvanut voimakkaasti toimittamalla tuotteitaan ympäri maailman asiakkaidensa projekteihin. Yhtiö on investoinut voimakkaasti tuotantotekniikkaan ja tiloihin ja panostaa liiketoiminnan jatkokehittämiseen erityisesti energia-, prosessi- ja kaivosteollisuuden asiakaskunnalle. Työn kuvaus: Etsimme Saarijärvelle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kannonkoski teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Karstula teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Soini teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Multia teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Ähtäri teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Saarijärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uurainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Äänekoski teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantopäällikkö, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus