Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SSV-Tanks Oy on Keski-Suomessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella luonnonkauniilla paikalla ja kattavien palveluiden lähellä toimiva lieriömäisten teräsrakenteiden valmistaja ja erikoisosaaja. Yritys on kasvanut voimakkaasti toimittamalla tuotteitaan ympäri maailman asiakkaidensa projekteihin. Yhtiö on investoinut voimakkaasti tuotantotekniikkaan ja tiloihin ja panostaa liiketoiminnan jatkokehittämiseen erityisesti energia-, prosessi- ja kaivosteollisuuden asiakaskunnalle. Työn kuvaus: Etsimme Saarijärvelle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kannonkoski teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Karstula teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Soini teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Multia teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Ähtäri teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Saarijärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uurainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Äänekoski teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kannonkoski Karstula Soini Multia Ähtäri Saarijärvi Uurainen Äänekoski .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantopäällikkö, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa