Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus


Saajos Oy on suomalainen palo- ja turvaovien taitaja. Suunnittelemme ja toteutamme palo-oviratkaisuja vaativimpiinkin kohteisiin; muiden muassa loistoristeilijöihin, voimalaitoksiin, hotelleihin ja ostoskeskuksiin ympäri maailmaa.


Työn kuvaus:

Etsimme Saajos Oy:n suunnittelutiimin jäseneksi, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, teknistä piirtäjää tai teknikkoa 2D-CAD piirtämiseen ja ohutlevytöiden parametriseen suunnitteluun.

Toivomme sinulta:
Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä AutoCAD LT, Draft Sight ja Microsoft Excel –ohjelmien hyvää osaamista. Edellytämme em. ohjelmien osaamisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja ohutlevyosaamista sekä hyvää kirjallista englanninkielen taitoa.

Tehtäviisi kuuluu:

2D-CAD piirtäminen ja ohutlevytöiden parametrinen suunnittelu. Toimit läheisessä yhteistyössä tiimisi ja tuotannon kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Mukavan työn Lohjalla osana ammattitaitoista tiimiä. Hakemukset palkkatoivomuksineen toivomme 31.10.2016. mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon Anna Palmgren puh. 050 383 0241 tai anna.palmgren@adecco.fi.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Anna Palmgren 050 383 0241.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: LOHJA Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Anna Palmgren, 050 383 0241 Ilmoitus jätetty: 24.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen piirtäjä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 24.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa