Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 31.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Saajos Oy on suomalainen palo- ja turvaovien taitaja. Suunnittelemme ja toteutamme palo-oviratkaisuja vaativimpiinkin kohteisiin; muiden muassa loistoristeilijöihin, voimalaitoksiin, hotelleihin ja ostoskeskuksiin ympäri maailmaa. Työn kuvaus: Etsimme Saajos Oy:n suunnittelutiimin jäseneksi, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, teknistä piirtäjää tai teknikkoa 2D-CAD piirtämiseen ja ohutlevytöiden parametriseen suunnitteluun.Toivomme sinulta: Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja graafinen ala Inkoo graafinen ala Karkkila graafinen ala Lohja graafinen ala Salo graafinen ala Somero graafinen ala Raasepori graafinen ala Tammela graafinen ala Siuntio graafinen ala Vihti graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen piirtäjä, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 31.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus