Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus

Isännöintiverkko Oy tarjoaa laadukasta ja ihmisläheistä isännöinnin kokonaispalvelua pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme juuret ulottuvat aina 70-luvulle asti, josta on vieläkin voimassa olevia asiakkuuksia. Pidämme huolta yli 300 taloyhtiöstämme kuin omasta kodistamme. Olemme vahvasti läsnä asukkaiden ja osakkaiden arjessa – juuri uusituista toimipisteistämme kaksi on Helsingissä, yksi Espoossa ja yksi Kirkkonummella. Meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki ja organisaatio, joka koostuu ammattitaitoisista ja isännöintiin sitoutuneista henkilöistä. Teemme työtä sen eteen, että asiakkaillamme on kotonaan kiva olla. Monipuoliset teknisen isännöinnin palvelut tarjoavat asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa.

Työn kuvaus:
Asiakkaamme Isännöintiverkko Oy:n toiminnan kasvaessa haemme nyt ammattitaitoista TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ Espooseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2017. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Isännöintiverkon välille.

Toivomme sinulta:
Tarvitset työssäsi hyvää rakennusteknistä osaamista, talotekniikan tuntemusta, ongelmanratkaisutaitoa, itsenäistä työotetta sekä vahvaa paineensieto- ja priorisointikykyä. Toimit luontevasti niin taloyhtiöiden hallitusten- ja osakkaiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa, asiakaspalvelu on iso osa työnkuvaasi.

Huolehdit kumppaniverkostoista tehden yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Kokemus isännöintiyrityksessä työskentelystä sekä erilaisten korjausrakentamishankkeiden ja linjasaneerausten läpivienneistä auttaa tehtävässä menestymisessä. Sinulla on rakennusinsinöörin, diplomi-insinöörin tai rakennusmestarin koulutus.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu mm. Isännöintiverkon asiakasyhtiöiden huoneistojen muutostöiden käsittely ja yhtiöiden kunnossapidon suunnittelu, urakoitsijoiden kilpailuttaminen, korjausten teettäminen sekä projektinjohto- ja valvontatehtäviä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen, vakituisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Mikäli tunnistat edellä mainitusta itsesi, olethan yhteydessä mahdollisimman pian.
Jätäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.10.2016 mennessä osoitteessa www.adecco.fi .

Lisätietoja voit kysyä arkisin klo 8-9 Adeccon Senior HR-konsultilta: Heidi Haikonen, p. 050 3600 160.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Heidi Haikonen .

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: ESPOO Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Heidi Haikonen Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=33936482&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen isännöitsijä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 67 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa