Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus

Haluatko olla mukana rakentamassa innovatiivisilla ratkaisuilla parempaa elämää ja ekologisia koteja?
Elementti Sampo Oy on rakennusalan uusi ja innovatiivinen toimija, joka valmistaa massiivipuisia taso- ja tilaelementtejä kotimaisesta puusta. www.elementtisampo.fi


Työn kuvaus:

Haemme rekrytointitoimeksiantona asiakkaallemme Elementti Sampo Oy:lle uuden organisaation rakentuessa Suunnittelupäällikköä vastaamaan puurakentamisen elementtisuunnitelmista.

Suunnittelupäällikön työpaikka sijaitsee Kuhmossa ja tehtävässä edellytetään alkuvaiheessa 100% sitoutumista Kuhmon toimistolle. Töitä on mahdollista tehdä jatkossa myös osittain etätyönä.

Toivomme sinulta:

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai opistotutkintoa, sekä usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää syvällistä ymmärrystä puurakentamisen elementtisuunnittelusta sekä hyvää tuntemusta talorakentamisen sähkö-, ja LVI-suunnittelusta. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla erinomaiset tiimityötaidot ja intohimoa kehittää rakentamisen toimintatapoja.

Tehtäviisi kuuluu:

Tehtävässä vastaat projektien piirustuksista aina tuotantoon asti. Tärkein tehtäväsi on johtaa vastuullisesti suunnitelmia, sekä osallistua aktiivisesti uusien toimintamallien kehittämiseen. Hallitset Autocad- ja Vertex –ohjelmistot ja ne kuuluvat päivittäisiin työkaluihisi.

Tarjoamme sinulle:

Elementti Sampolla saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja olla vaikuttamassa yrityksen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan joustavassa ja avoimessa organisaatiossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli muutat paikkakunnalle, avustamme tarvittaessa asunnon etsimisessä ja tarjoamme apua puolison työllistymisessä. Kuhmossa pääset nauttimaan upeasta luonnosta, joka tarjoaa erinomaiset harrastemahdollisuudet. Kaupunki tunnetaan myös erityisesti monipuolisesta, kansainvälisestä ja korkeatasoisesta kulttuuritarjonnasta.

Tämä rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Adeccon ja Sihtin toimesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipalvelu Sihti, Antti Pääkkönen 050 444 4467 tai Adeccolta Helen Vesik 040-167 8094.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.10.2016 mennessä osoitteeseen antti.paakkonen@sihti.fi

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Helen Vesik 0401678094.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: KUHMO Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Helen Vesik, 0401678094 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=34006271&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: KUHMO

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelupäällikkö, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuhmo , osoitteessa KUHMO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 76 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa