Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Solenis Finland Oy on paperi- ja selluteollisuudelle erikoiskemikaaleja valmistava yritys. Solenis Finland Oy on osa Solenis-konsernia, joka työllistää 3500 ammattilaista 118 maassa. Työn kuvaus: Haemme asiakaslähtöistä ja kehittymishaluista Service Engineer Traineeta prosessimittaustehtäviin pääasiassa Anjalankoskelle. Työsuhde alkaa heti sopivan ehdokkaan löydyttyä ja kestää aluksi vuoden 2016 loppuun saakka. Työpäiviä on kolmesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Kouvola asennus, huolto ja puhtaanapito Kouvola harjoittelupaikat asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Service Engineer Trainee, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus