Ilmoitus jätetty 09.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OY FORCIT AB on jatkuvasti kehittyvä, mutta perinteikäs kemianteollisuuden yritys. Olemme erikoistuneet korkealuokkaisten siviili- ja sotilasräjähteiden valmistamiseen sekä louhinta-alan konsultointiin ja koulutukseen. OY FORCIT AB on johtava räjähdysaineiden valmistaja Pohjoismaissa.Etsimme teollisuuden sähköasentajaa toimimaan sekä Vihtavuoren toimipisteessämme että vaihtuvissa kohteissa Suomessa. Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus, jatko on mahdollinen. Tehtävät alkavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Norway sähköalan työt Sweden sähköalan työt Finland asennus, huolto ja puhtaanapito Norway asennus, huolto ja puhtaanapito Sweden asennus, huolto ja puhtaanapito Finland sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Tämä työpaikka, Sähköasentaja Forcitille Keski-Suomeen, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.01.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus