Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Etsimme Turkuun ja Raisioon asiakkaallemme tehokkaita ja reippaita rengasasentajia talven sesonkiin. Työn keston määrittelee sesongin pituus ja työmäärä, mutta arviolta työtä on tarjolla 4-5 viikkoa. Työtä tehdään arkisin noin klo 8-18 ja lauantaisin noin klo 9-15, ajoittain päivät voivat olla myös pidempiä. Työt alkavat sesongin alettua loppu syksystä.Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Mynämäki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Naantali ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nousiainen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pöytyä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Raisio ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Rusko ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Turku ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Aura ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kaarina ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lieto Asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki Asennus, huolto ja puhtaanapito Naantali Asennus, huolto ja puhtaanapito Nousiainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Pöytyä Asennus, huolto ja puhtaanapito Raisio Asennus, huolto ja puhtaanapito Rusko Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Aura Asennus, huolto ja puhtaanapito Kaarina Asennus, huolto ja puhtaanapito Lieto ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 67 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus