Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju - mutta silti he palvelevat asiakkaitaan hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Euromaster tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, rengasalan erinomaista asiantuntemusta, asiakkailleen omistautumista sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia. Euromasterin palveluihin kuuluvat mm. neuvonta, kaikki asennukset, tasapainotukset, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Eura ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Eurajoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Rauma ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Laitila ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pyhäranta Asennus, huolto ja puhtaanapito Eura Asennus, huolto ja puhtaanapito Eurajoki Asennus, huolto ja puhtaanapito Rauma Asennus, huolto ja puhtaanapito Laitila Asennus, huolto ja puhtaanapito Pyhäranta ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Eura Eurajoki Rauma Laitila Pyhäranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa