Duunitori suosittelee
Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Etsimme asiakkaallemme Euraan rengasasentajaa talven sesonkiin. Työn keston määrittelee sesongin pituus ja työmäärä, mutta arviolta työtä on tarjolla 3-5 viikkoa. Työt alkavat sesongin alettua loppusyksystä. Työajat sijoittuvat arkisin aikavälille klo 8-17 ja lauantaisin klo 9-14, ajoittain päivät voivat olla myös pidempiä. Toivomme sinulta: Aiempaa kokemusta rengasasentajan tehtävistä Asiakaspalveluhenkisyyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Mynämäki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Eura ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Eurajoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Harjavalta ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kokemäki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Köyliö ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nakkila ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pöytyä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Rauma ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Säkylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Laitila asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki asennus, huolto ja puhtaanapito Eura asennus, huolto ja puhtaanapito Eurajoki asennus, huolto ja puhtaanapito Harjavalta asennus, huolto ja puhtaanapito Kokemäki asennus, huolto ja puhtaanapito Köyliö asennus, huolto ja puhtaanapito Nakkila asennus, huolto ja puhtaanapito Pöytyä asennus, huolto ja puhtaanapito Rauma asennus, huolto ja puhtaanapito Säkylä asennus, huolto ja puhtaanapito Laitila ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eura . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus