Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausTyön kuvaus:

Haemme arvostetulle asiakkaallemme mobiiliratkaisujen BtoB myyntitiimiin nälkäistä tekijää hyvällä asenteella varustettuna. Työ alkaisi mahdollisimman pian ja työpaikka sijaitsee Tampereen keskustassa. Jos koet olevasi Myyjä tai sellaiseksi haluava, tämä paikka saattaa olla sinulle! Haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta:

Uskallat tarttua puhelimeen ja keskustalla niin teknologiajohtajan kuin toimitusjohtajankin kanssa. Olet siis ulospäinsuuntautunut ja ihmisten kanssa viihtyvä persoona. Ennen kaikkea toivomme sinulta aitoa halua menestyä, innokasta työotetta ja huipputyypin asennetta. Uskot tuotteeseen ja uskallat pistää itsesi likoon. Sinulla saattaa olla taustalla kokemusta puhelinmyynnistä tai ratkaisumyynnistä.

Tehtäviisi kuuluu:
Työnkuvaan kuuluu Suomen johtavien ratkaisuiden myynti yritysasiakkaille sekä tapaamisten sopiminen. Työ ei vaadi taustatietoja vaan saat kattavan perehdytyksen työhön ja tuotteisiin.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle loistavan paikan näyttää osaamisesi. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, taustalle mahtavan myyntitiimin sekä tiimin täyden tuen. Työ on joustavaa ja sitä voi tehdä tarvittaessa esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohessa.

Mikäli kiinnostuit haethan paikkaa heti! Kuitenkin viimeistään 30.10 Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Adeccon HR Konsultti Tiinaleena Anttila, tel. 050 386 9841

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tiinaleena Anttila 050 386 9841.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: TAMPERE Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Tiinaleena Anttila, 050 386 9841 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=30117093&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ratkaisumyyjä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa