Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausTyön kuvaus:

Haemme jatkuvasti osaavia rakennusaputyöntekijöitä ja kirvesmiehiä Raumalle sekä sen lähialueelle. Työsuhteet saattavat kestää asiakkaamme tarpeista riippuen muutamista päivistä viikkoihin tai kuukausiin.

Toivomme sinulta:

Etsimme motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla. Odotamme hakijalta oikeaa asennetta sekä alan työkokemusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu:

Työtehtävät ovat monipuolisia kirvesmiehen / rakennusaputyöntekijän tehtäviä, jotka vaihtelevat kantotöistä vaativimpiin tehtäviin rakennustyömaalla.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen työn, arvokasta työkokemusta sekä ammattimaisen tiimin tuen

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa rekisteröitymällä osoitteessa www.adecco.fi ja liitä hakemukseen myös CV:si. Voit hakea paikkaa myös lähettämällä CV:si sekä lyhyen kuvauksen itsestäsi osoitteeseen roosa.lehtonen@adecco.fi Lisätietoja tehtävästä Roosa Lehtonen +358 40 635 7833.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Roosa Lehtonen 040 635 7833.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: RAUMA Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Roosa Lehtonen, 040 635 7833 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=33671558&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapumies, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa