Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme jatkuvasti osaavia rakennusaputyöntekijöitä ja kirvesmiehiä Raumalle sekä sen lähialueelle. Työsuhteet saattavat kestää asiakkaamme tarpeista riippuen muutamista päivistä viikkoihin tai kuukausiin. Toivomme sinulta: Etsimme motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla. Odotamme hakijalta oikeaa asennetta sekä alan työkokemusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Eura talonrakennus Eurajoki talonrakennus Rauma talonrakennus Laitila talonrakennus Pyhäranta talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapumies, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus