Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme jatkuvasti osaavia rakennusaputyöntekijöitä ja kirvesmiehiä Raumalle sekä sen lähialueelle. Työsuhteet saattavat kestää asiakkaamme tarpeista riippuen muutamista päivistä viikkoihin tai kuukausiin. Toivomme sinulta: Etsimme motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla. Odotamme hakijalta oikeaa asennetta sekä alan työkokemusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Eura talonrakennus Eurajoki talonrakennus Rauma talonrakennus Laitila talonrakennus Pyhäranta talonrakennus Eura Eurajoki Rauma Laitila Pyhäranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapumies, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa