Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: We’re currently looking for Quality Engineer for our international client to work in Uusikaupunki , Finland . The contract starts end of November/beginning of December with training in Germany . In Uusikaupunki the work starts beginning of January 2017. The work is part time work (approximately 15 hour ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pyhäranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Taivassalo teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uusikaupunki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vehmaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kustavi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Laitila teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pyhäranta Taivassalo Uusikaupunki Vehmaa Kustavi Laitila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Quality Engineer, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on projekti työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus