Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausTyön kuvaus:
Haemme asiakasyrityksemme toimeksiannosta rautaista ammattilaista vastuulliseen ja itsenäiseen pääkirjanpitäjän tehtävään. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu. Hakuaika päättyy 31.10.2016. Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat Tapiolan alueella Espoossa.

Toivomme sinulta:
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vankkaa osaamista kirjapidon tehtävistä ja konsernitilinpäätöksien tekemisestä. Pienen tiimin tärkeänä jäsenenä toivomme, että olet valmis toimimaan tarvittaessa monipuolisesti muidenkin tehtävien parissa. Pystyt työskentelemään suomen kielen lisäksi englannin kielellä; muu kielitaito on eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla. Työssä tärkeitä ominaisuuksia ovat kyky työskennellä itsenäisesti, joustavuus niin työtehtävien kuin työaikojenkin suhteen sekä hyvät yhteistyötaidot. Haemme tehtävään tehokasta, sitoutuvaa ja vastuuntuntoista henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu:
Vastaat yrityksemme yhtiöiden konsernitilinpäätöksistä. Kuukausi- ja vuositilinpäätösten lisäksi työnkuvaan kuuluu lisäksi mm. talousraportointi, viranomaisilmoituksien laatiminen, avustaminen kassavirtaennusteissa sekä muita taloushallinnon tehtäviä tilanteen mukaan. Pieneen taloushallinnon tiimiin kuuluu lisäksesi kirjanpitäjä ja talouspäällikkö.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työhön, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti, mutta myös hyvässä yhteistyössä pienen, ammattitaitoisen, kollegajoukon kanssa. Asiakkaallamme on uudet modernit toimitilat ja hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja Eija Laineelta Adeccosta keskiviikkona 19.10.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Eija Laine 040 757 4543.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: Espoo Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Eija Laine, 040 757 4543 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=34021056&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääkirjanpitäjä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa