Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausTeraKuu Oy on vuonna 2005 perustettu keuruulainen ohjelmistoalan yritys. TeraKuu valmistaa korkealaatuisia ohjelmistoja tietyille ammattisektoreille ja tarjoaa palveluja ohjelmistojensa käytön tehostamiseksi.
Ohjelmistot on kohdistettu tietylle käyttäjäkunnalle ja käyttäjäkunnan tarpeiden huomioiminen on avainasemassa ohjelmiston kehittämisessä.
TeraKuun TerveKuu-ohjelmaa käyttää noin puolet Suomen terveystarkastajista ja TeraKuulla on pitkällinen kokemus tietojärjestelmien toimituksista ja kehittämisestä ympäristöterveydenhuollon alalle. KliniQ-eläinlääkäriohjelmalla on n. 300 käyttäjää yksittäisistä kunnaneläinlääkäreistä klinikkaketjun henkilöstöön.

Etsimme ohjelmistosuunnittelijaa toimipisteeseemme Keuruulle. TeraKuun tiimi on tällä hetkellä kolmihenkinen ja haemme tiimiimme nyt täydennystä. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Valittu henkilö solmii työsopimuksen TeraKuu Oy:n kanssa, Adecco toimii yhteistyökumppanina rekrytointiprosessissa.

Toivomme sinulta alan koulutusta tai esimerkiksi laajan harrastuneisuuden kautta hankittua vastaavaa osaamista. Voit olla urallasi alussa, lopettelemassa opintojasi tai jo kokemusta hankkinut koodari. Tärkeintä on into oppia uutta ja kehittää omaa työtään. Me kokeilemme, innostumme ja testaamme, joten Pelle Peloton -asenne on ehdottomasti eduksi työssäsi.

Arvostamme web-ohjelmoinnin hallitsemista sekä mobiiliohjelmointiosaamista. Jos sinulta löytyy graafista osaamista, pääset hyödyntämään sitä työssäsi!

Kerro meille osaamisestasi näiltä, ja samankaltaisilta osa-alueilta:
  • MySQL ja muut tietokannat
  • HTML5
  • Angular
  • Javascript
  • PHP
  • Bootstrap
  • REST, JSON ja XML-pohjaiset palvelut

Suomen kielen osaaminen ei ole välttämätöntä, englanti sen sijaan on hallittava.

Ideoimme, suunnittelemme ja valmistamme ohjelmistoja asiakkaillemme valikoiduilla ammattisektoreilla. Tällä hetkellä ohjelmistoja on tehty mm. ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkinnän kentälle, mutta sektorit tulevat tulevaisuudessa laajentumaan. Työtehtävät koostuvat erilaisista projekteista. Koska töitä tehdään pienellä tiimillä, pääset mukaan ohjelmistojen kehityksen jokaiseen työvaiheeseen.

Tarjolla on paikka sinulle, joka haluat päästä hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ja vaihtelevasti. Jos nautit uuden oppimisesta, itsesi haastamisesta ja oman työn kehittämisestä, saatat olla tiimimme puuttuva jäsen. Keuruulla kanssamme saman katon alla toimii kaksi muuta yritystä, joten pääset osaksi myös isompaa, monipuolista työyhteisöä. Toisen yrityksen asiakaskunta on pörröistä ja nelijalkaista, joten toivomme, ettet pelkää eläinklinikan asiakkaita ja pystyt työskentelemään samoissa tiloissa, joissa vierailee eläimiä. Otathan myös huomioon, että työpaikka on savuton.

Keuruulle on Jyväskylästä kimppakyytimahdollisuus, joten oman auton puute ei ole este. Sovittaessa töitä voi tehdä myös osin etänä. Koska elämä ei ole pelkkää työntekoa, työnantaja tarjoaa sinulle kuntosalin ja uimahallin liikuntamahdollisuudet käyttöösi. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia työyhteisön kesken.

Kysy lisää tehtävästä ja kerro, miksi olisit tehtävään paras valinta: Taira Matilainen, 0505907808, [email protected] Hakuaika päättyy sunnuntaina 5.3.2017. Laitathan hakemukseen palkkatoiveesi! #LI-TAMAT

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: Finland Ilmoitus jätetty: 17.02.2017 Haku päättyy: 13.03.2017

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 17.02.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.03.2017. Työpaikka sijaitsee Finland , osoitteessa Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta.