Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus

KIINNIKE-KOLMIO OY on vuonna 1987 perustettu rakennusliikkeiden palveluun erikoistunut tekninen tukkukauppa. Toimitamme päivittäin rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja sekä rakentamisen pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä tunnustettuja merkkituotteita kuten myös kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä erikoistuotteiden valmistajia. Olemme osa kansainvälistä Indutrade konsernia.

Lisätietoa Kiinnike-Kolmiosta kotisivuiltamme www.kiinnikekolmio.fi .


Työn kuvaus:
Haemme Kiinnike-Kolmio Oy:n liiketoiminnan kasvaessa uutta myyjää/varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Kiinnike-Kolmio Oy:n Helsingin toimipiste siirtyy Vantaalle suurempiin tiloihin vuoden 2017 alussa. Myyjän/varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuolisesti sekä myynnillistä asiakaspalvelua että päivittäistä varaston hoitamista.

Toivomme sinulta:
Työntekijällä tulee olla tarkka ja huolellinen työote sekä kyky organisoida työtä toimitusaikataulujen mukaisesti. Myynnillinen osaaminen sekä kiinnikealan tuntemus tai kokemus rautakauppa-alalta on eduksi. Haussa olevalla henkilöllä on myös halu oppia uutta ja kasvaa vaativampiin tehtäviin. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä päivittäisiin tehtäviin kuuluu tavaroiden siirtämistä, keräämistä ja pakkaamista.

Tehtäviisi kuuluu:
Asiakaspalvelua, tilausten vastaanottamista sekä yhteydenpitoa toimittajiin. Päivittäisiin rutiineihin sisältyy tavaroiden vastaanottoa, keräämistä ja lähettämistä. Asiakaspalvelussa annetaan teknistä neuvontaa ja toimitaan tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Kiinnike-Kolmio Oy on arvostettu alan toimija, jolla on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Työntekijöillä on käytössään työterveyshuolto sekä lounas- ja puhelinetu. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valittu työntekijä työllistyy Kiinnike-Kolmio Oy:lle 1.1.2017 alkaen.

Haethan paikkaan Adeccon sivujen kautta (voit tehdä pikarekisteröitymisen) ja liitä järjestelmään oma ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoivomuksineen. Lisätietoja voit kysyä Adeccon HR-konsultilta Saara Oksaselta tiistaina 18.10. klo 9-10 ja perjantaina 21.10. klo 15.00. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan paikkaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2016.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Saara Oksanen 0406732145.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: VANTAA Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Saara Oksanen, 0406732145 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=34022266&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä/varastotyöntekijä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa