Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus

Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 58 Suomalainen Kirjakauppa-myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com . Vuonna 2016 Suomalainen Kirjakauppa valittiin Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.


Työn kuvaus:
Haemme nyt asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Järvenpäähän ja Keravalle reippaita myyjiä joulusesonkiin. Tehtävät ovat pääsääntöisesti osa-aikaisia (20 tuntia / viikko) ja määräaikaisia (marraskuun lopusta vuodenvaihteeseen). Työajat sijoittuvat kello 8 -21 arkisin ja viikonloppuisin. Työsopimus solmitaan valittujen työntekijöiden ja Adeccon välille.

Toivomme sinulta:
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myyntihenkisyyttä, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pysyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus myynti- ja/tai kassatyöstä ja/tai kaupallinen peruskoulutus katsotaan eduksesi. Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Työskentely iltaisin sekä viikonloppuisin sopii sinulle. Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen.

Tehtäviisi kuuluu:
Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö. Suomalaisen Kirjakaupan myyjänä olet asiakaspalvelun ammattilainen.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Laita mukaan tieto, kummassa myymälässä voit työskennellä. Viimeinen hakupäivä on 23.10.2016. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Anita Fokin numerosta 040 632 6465.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Anita Fokin 040 632 6465.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: Helsinki Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Anita Fokin, 040 632 6465 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=33906923&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa