Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme Hyvinkäällä ja lähialueilla toimiviin asiakasyrityksiimme tuotantotyöntekijöitä vaihteleviin metallialan tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin. Toivomme sinulta: Tarkkuutta sekä reipasta, työhöntarttuvaa asennetta ja motivaatiota työntekoon Soveltuvaa koulutusta, esim. Kone- ja metallialan, sähkö- tai automaatioasentajan, maalarin koulutusta Valmiutta 2-vuorotyöhön ja valmiutta tehdä töitä nopealla varoitusajalla Eduksi katsotaan alan työkokemus, olemme kuitenkin kiinnostuneita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hyvinkää tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hausjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mäntsälä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loppi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Riihimäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vihti tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallialan tuotantotyöntekijöitä, Adecco, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 48 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus