Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme Hyvinkäällä ja lähialueilla toimiviin asiakasyrityksiimme tuotantotyöntekijöitä vaihteleviin metallialan tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin. Toivomme sinulta: Tarkkuutta sekä reipasta, työhöntarttuvaa asennetta ja motivaatiota työntekoon Soveltuvaa koulutusta, esim. Kone- ja metallialan, sähkö- tai automaatioasentajan, maalarin koulutusta Valmiutta 2-vuorotyöhön ja valmiutta tehdä töitä nopealla varoitusajalla Eduksi katsotaan alan työkokemus, olemme kuitenkin kiinnostuneita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hyvinkää tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hausjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mäntsälä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loppi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Riihimäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vihti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hyvinkää Hausjärvi Mäntsälä Nurmijärvi Loppi Riihimäki Tuusula Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallialan tuotantotyöntekijöitä, Adecco, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 76 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa