Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 17.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme asiakkaallemme Turkuun kokoaikaista mekaniikkasuunnittelijaa ensin puolen vuoden määräaikaisuuteen, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.Toivomme sinulta: soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta konetekniikan alalta kokemusta vastaavista tehtävistä 3D-työkalujen käyttökokemusta (Autocad, Solidworks, Creo/ProE, Catia ja NX) sekä piirrustus- ja suunnittelustandardien hallintaa vahvaa teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä aktiivista ja kehityshakuista sekä asiakaslähtöistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mynämäki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Naantali teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nousiainen teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pöytyä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Raisio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rusko teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Aura teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kaarina teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lieto teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 17.11.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 77 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa