Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Tunnettu elintarvikealan asiakasyrityksemme etsii nyt makkaranruiskuttajaa pitkäaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin porrastetussa päivävuorossa. Työvuorot sijoittuvat klo 7-18 välille. Työpaikka sijaitsee Espoon Juvanmalmilla.Toivomme sinulta: Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta makkaroiden ruiskutuksesta sekä elintarviketuotannossa työskentelystä. Odotamme suomen kielen hyvää hallintaa, sillä työkielenä on suomi sekä hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme oma-aloitteisuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät Kauniainen elintarviketeollisuuden tehtävät Kirkkonummi elintarviketeollisuuden tehtävät Nurmijärvi elintarviketeollisuuden tehtävät Vantaa elintarviketeollisuuden tehtävät Vihti elintarviketeollisuuden tehtävät Espoo elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Makkaranruiskuttaja Juvanmalmille, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus