Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Tunnettu elintarvikealan asiakasyrityksemme etsii nyt makkaranruiskuttajaa pitkäaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin porrastetussa päivävuorossa. Työvuorot sijoittuvat klo 7-18 välille. Työpaikka sijaitsee Espoon Juvanmalmilla.Toivomme sinulta: Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta makkaroiden ruiskutuksesta sekä elintarviketuotannossa työskentelystä. Odotamme suomen kielen hyvää hallintaa, sillä työkielenä on suomi sekä hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme oma-aloitteisuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät Kauniainen elintarviketeollisuuden tehtävät Kirkkonummi elintarviketeollisuuden tehtävät Nurmijärvi elintarviketeollisuuden tehtävät Vantaa elintarviketeollisuuden tehtävät Vihti elintarviketeollisuuden tehtävät Espoo elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Makkaranruiskuttaja Juvanmalmille, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 76 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa