Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Head of Marketing & Communications

Frank Students

00101 - Helsinki

Huonekaluompelija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Business Development / Sales Consultant

Meltwater

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sergel on yksi alansa johtavista yrityksistä Pohjoismaissa ja Baltiassa, joka tarjoaa saatavien valvontapalveluita, luottokelpoisuuden arviointia, laskutusta, reskontrapalveluita, perintää ja valvontaa paljon maksutapahtumia hoitaville yhtiöille. Työn kuvaus: Etsimme nyt asiakkaallemme, Sergel Oy:lle Lahteen, Perintäkäsittelijöitä pidempiaikaiseen keikkatyöhön. Tehtävä sopii keikkatyönä esimerkiksi opiskelijalle.Toivomme sinulta: Odotamme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta sekä ensiluokkaista suullista ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Lahti vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Nastola vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Orimattila vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Hollola vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luotonvalvoja, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus