Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme asiakkaallemme Turkuun logistiikkatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikaista ja kestää noin kuusi kuukautta, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkoon.Toivomme sinulta: soveltuvaa tutkintoa aikaisempaa kokemusta alalta työturvallisuuskorttia trukin ajotaitoa BE ajokorttia (pikku e) perus IT-taitoja englannin kielen taitoa reipasta ja oma-aloitteista työotetta kykyä kantaa vastuu tekemästäsi työstä Tehtäviisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Mynämäki muut logistiikka-alan työt Naantali muut logistiikka-alan työt Nousiainen muut logistiikka-alan työt Pöytyä muut logistiikka-alan työt Raisio muut logistiikka-alan työt Rusko muut logistiikka-alan työt Turku muut logistiikka-alan työt Aura muut logistiikka-alan työt Kaarina muut logistiikka-alan työt Lieto muut logistiikka-alan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkatyöntekijä, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus