Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja omatoimista LOGISTIIKKAKOORDINAATTORIA. Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä hankinta- ja projektitiimien kanssa. Tulet olemaan päivittäin yhteydessä varastoihin, kuljetusliikkeisiin, ja tavarantoimittajiin. Lisäksi hallinnoit lähetyskokonaisuuksia, teet dokumentointia ja olet vastuussa kuljetustilauksista. Jos viihdyt hektisessä ja kansainvälisessä työympäristössä, tässä on mahdollisuus kehittyä logistiikan tehtävissä.Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat: Vastuu kiirelähetyksistä ja kuljetustilauksista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Norway määräaikainen Sweden määräaikainen Finland määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkakoordinaattori asiakkaallemme Helsinkiin, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus