Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 28.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme asiakkaallemme Laitilaan laserleikkauskoneen käyttäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Toivomme sinulta: Aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä Reipasta ja huolellista työotetta Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työntekoon Vastuullista asennetta Suomen kielen taitoa Aikaisempi kokemus laserleikkauksesta katsotaan eduksi, mutta mahdollisuus myös kouluttautua työhön Aiempi kokemus trukilla ajosta on eduksi Tehtäviisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Mynämäki kulttuurialan tehtävät Eura kulttuurialan tehtävät Pyhäranta kulttuurialan tehtävät Uusikaupunki kulttuurialan tehtävät Vehmaa kulttuurialan tehtävät Rauma kulttuurialan tehtävät Laitila musiikki- ja viihdealan tehtävät Mynämäki musiikki- ja viihdealan tehtävät Eura musiikki- ja viihdealan tehtävät Pyhäranta musiikki- ja viihdealan tehtävät Uusikaupunki musiikki- ja viihdealan tehtävät Vehmaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Rauma musiikki- ja viihdealan tehtävät Laitila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mynämäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusikaupunki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vehmaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rauma tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laitila kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mynämäki Eura Pyhäranta Uusikaupunki Vehmaa Rauma Laitila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laserleikkaaja, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 28.06.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa