Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 28.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme asiakkaallemme Laitilaan laserleikkauskoneen käyttäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Toivomme sinulta: Aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä Reipasta ja huolellista työotetta Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työntekoon Vastuullista asennetta Suomen kielen taitoa Aikaisempi kokemus laserleikkauksesta katsotaan eduksi, mutta mahdollisuus myös kouluttautua työhön Aiempi kokemus trukilla ajosta on eduksi Tehtäviisi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Mynämäki kulttuurialan tehtävät Eura kulttuurialan tehtävät Pyhäranta kulttuurialan tehtävät Uusikaupunki kulttuurialan tehtävät Vehmaa kulttuurialan tehtävät Rauma kulttuurialan tehtävät Laitila musiikki- ja viihdealan tehtävät Mynämäki musiikki- ja viihdealan tehtävät Eura musiikki- ja viihdealan tehtävät Pyhäranta musiikki- ja viihdealan tehtävät Uusikaupunki musiikki- ja viihdealan tehtävät Vehmaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Rauma musiikki- ja viihdealan tehtävät Laitila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mynämäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusikaupunki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vehmaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rauma tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laitila kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laserleikkaaja, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 28.06.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus