Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausLaitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy on vuonna 1995 perustettu Laitilassa toimiva panimo, jonka toiminta-ajatuksena on laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien tuottaminen. Virvoitusjuomien ja oluiden lisäksi yritys valmistaa siidereitä sekä lonkeroita. Yrityksen tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Kukko-oluet, Oiva-siiderit sekä Into-lonkerot.

Haemme Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy:lle pakkaamotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin heinäkuun 2017 loppuun asti. Työt alkavat huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
Elintarvike tai prosessialan koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä tuotannossa tai erilaisten prosessien parissa. Työntekijänä olet tarkka, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti. Aikaisempi työkokemus prosessi tai elintarvikealan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on kaksivuorotyötä, mutta sinulla on oltava mahdollisuus työskennellä kolmessa vuorossa.

Pakkaamotyöntekijänä toimit osana pakkaamon tiimiä ja vastaat sinulle osoitetusta osakokonaisuudesta ja sen toimivuudesta. Huolehdit työssäsi aikataulutetun ja laadukkaan tuotantoprosessin sujumisesta, sekä tarvittavien analyysien ottamisesta. Tehtäviisi kuuluvat pakkaamolaitteiden käyttö ja valvonta sekä pesujen suorittaminen ja muut tuotantoon liittyvät työtehtävät.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväalueen vahvan brändin omaavassa kasvuyrityksessä. Pääset osaksi aktiivista ja ystävällistä työyhteisöä, joka antaa sinulle kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tuen työssä onnistumisesi varmistamiseksi.

Hae tehtävään viimeistään 5.3.2017. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, joten hae paikkaa pian. Lisätietoja tehtävästä HR Consultant Roosa Lehtoselta, [email protected], p. +35840 635 7833

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: Finland Ilmoitus jätetty: 28.02.2017 Haku päättyy: 03.04.2017

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Pakkaamotyöntekijä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 28.02.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.04.2017. Työpaikka sijaitsee Finland , osoitteessa Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta.