Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme koneenasettajia sekä koneenkäyttäjiä vakavaraiselle Raumalaiselle metallialan asiakasyrityksellemme. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua.Toivomme sinulta: - Jo useamman vuoden taustaa metallialalta - Aikaisempaa työkokemusta koneistamisesta - NC-koneiden tuntemusta - Teknisten piirustusten lukutaitoa - Mittauskokemusta eri mittavälineillä - Valmiutta 3- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Eura koneteollisuuden tehtävät Eurajoki koneteollisuuden tehtävät Rauma koneteollisuuden tehtävät Laitila koneteollisuuden tehtävät Pyhäranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eurajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rauma tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laitila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäranta koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus