Duunitori suosittelee
viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme Raumalla toimivaan vakavaraiseen metallialan asiakasyritykseemme koneinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta: - Koneinsinöörin tutkintoa - Aikaisempaa työkokemusta lastuavasta työstöstä - Kokemusta tarjousprosessista ja hinnoittelusta - Taitoa käyttää CAD/CAM ohjelmia - Sujuvaa englannin kielen taitoa Olet etsimämme henkilö, mikäli osaat ohjelmoida ja suunnitella geometrisesti monimutkaisia tuotteita tai teriä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eurajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rauma tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laitila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Eura teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Eurajoki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rauma teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Laitila teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pyhäranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneinsinööri, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus