Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme Raumalla toimivaan vakavaraiseen metallialan asiakasyritykseemme koneinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta: - Koneinsinöörin tutkintoa - Aikaisempaa työkokemusta lastuavasta työstöstä - Kokemusta tarjousprosessista ja hinnoittelusta - Taitoa käyttää CAD/CAM ohjelmia - Sujuvaa englannin kielen taitoa Olet etsimämme henkilö, mikäli osaat ohjelmoida ja suunnitella geometrisesti monimutkaisia tuotteita tai teriä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eurajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rauma tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laitila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäranta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Eura teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Eurajoki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rauma teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Laitila teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pyhäranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Eura Eurajoki Rauma Laitila Pyhäranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneinsinööri, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 77 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa