Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausTyön kuvaus:
Haemme Porvoossa toimivalle asiakkallemme tuotannon koneenkäyttäjää 3-vuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa (klo 06-14, 14-22 ja 22-06). Työtunteja on ollut työsuhteen aikana tarjolla pääsääntöisesti n. 40h/vko.

Toivomme sinulta:
Edellytämme hakijoilta kokemusta automaatio- tai sähköasentajan tehtävistä tai soveltuvaa koulutusta sähkö- tai kone- ja metallialalta. Odotamme aiempaa työkokemusta robottien parissa työskentelystä. Työ vaatii useiden asioiden yhtäaikaista hallintaa, hyvää kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä tarkkaa, mutta tehokasta työotetta. Sinulle ei myöskään tuota ongelmia työskennellä kolmessa vuorossa. Edellytämme kaikilta työntekijöiltä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Toivomme kaikilta hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta ja vastuullista asennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää rutiininsietokykyä. Hahmotat hyvin kokonaisuudet ja monet langat pysyvät käsissäsi. Sorminäppäryydestä on etua työssä. Sinulla on ripeä, huolellinen ja omatoiminen ote työhön. Olet tiimipelaaja, joka tahtoo omalla panoksellaan viedä tiiminsä huipputuloksiin.

Tehtäviisi kuuluu:
Koneenkäyttäjänä huolehdit ruiskuvalupuolen muovikoneiden käytöstä sekä ylläpidosta, eli varmistat, että tuotantokoneet ovat käynnissä ja toimivat sulavasti ja tehokkaasti. Työssä on jonkin verran myös käsin tehtävää kokoonpano- ja pakkaustyötä. Lisäksi huolehdit tuotantokoneiden valmistamat tuotteet eteenpäin tuotannossa. Vaikka työ on itsenäistä, sinulla on tiimi tukenasi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alan ammattilaisten parissa hyvässä ilmapiirissä, määräaikaisen työsuhteen, tiimin tuen sekä teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, johon sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omalla työpanoksellasi. Hae paikkaa viimeistään 30.10.2016. Rekisteröidy Adeccon sivuilla ja hae paikkaa. Voit tehdä pikarekisteröinnin, jolloin täytät vain yhteystietosi ja lisäät CV:si (.pdf, .doc/x tai .rtf –muodossa).

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tiia Tynys .

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: PORVOO Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Tiia Tynys Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, koneenhoitaja 3-vuorotyöhön, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 80 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa