Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme Porvoossa toimivalle asiakkallemme tuotannon koneenkäyttäjää 3-vuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa (klo 06-14, 14-22 ja 22-06). Työtunteja on ollut työsuhteen aikana tarjolla pääsääntöisesti n. 40h/vko.Toivomme sinulta: Edellytämme hakijoilta kokemusta automaatio- tai sähköasentajan tehtävistä tai soveltuvaa koulutusta sähkö- tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loviisa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Myrskylä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pornainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Porvoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sipoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Askola tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, koneenhoitaja 3-vuorotyöhön, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus