Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme asiakkaallemme Porvooseen näppäräsormisia ja tarkkoja työntekijöitä sähkötarviketuotannon kasaus- ja kokoonpanotehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin asiakkaan tarpeen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan Adeccon kanssa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin yhdessä vuorossa (klo 06-14.30). Sesonkeina työtä saatetaan tehdä lisäksi iltavuorossa. Työtä tehdään tiimeissä ja tiimien sisällä työpisteiden välillä käytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Loviisa Myrskylä Pornainen Porvoo Sipoo Askola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanotyöntekijä, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus