Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausTyön kuvaus:
Pidätkö työstä jossa pääset työskentelemään sorminäppäryyttä vaativien tehtävien parissa ja tulet konkreettisesti näkemään työsi tuloksen? Mikäli kuvaus osui sinuun, jatka lukemista!

Haemme asiakkaillemme tuotanto/kokoonpanotyöntekijöitä eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Helsinkiin hyvien yhteyksien varrelle. Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.

Toivomme sinulta:
Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä harrastuneisuutta. Työssä vaaditaan erityistä tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja huolellisuutta. Työ on tiimityötä, joten yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Toimit tehokkaasti, täsmällisesti ja olet tottunut fyysiseen työhön. Sinulla on kokemusta myös kiireisestä työskentely-ympäristöstä.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtävät ovat tuotantolinjalla tehtävää tarkkaa hienomekaanista kokoonpanotyötä arvostetussa asiakasyrityksessämme. Työtilat ovat valoisat ja siistit ja työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kokopäiväisen ja projektiluonteisen työn. Työskentelet mukavassa tiimissä ja saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen. Adeccossa sinulla on tukenasi nimetty yhteyshenkilö. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Patricia Perennolta tiistaisin ja torstaisin klo 10-11 puhelinnumerosta 0401801484. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Patricia Perento .

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: HELSINKI Yhteystiedot: Patricia Perento Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=33369029&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 25.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanotyöntekijä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 25.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa