Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme BASF Oy:lle varastotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan lokakuun loppuun saakka.Valitulla henkilöllä on jo muutama vuosi työkokemusta. Alan työkokemusta emme edellytä, mutta se katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä, joka välittää työympäristöstään. Tehtävä edellyttää trukilla ajotaitoa sekä hyviä IT-taitoja, SAP osaaminen katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Norway varastoalan tehtävät Sweden varastoalan tehtävät Finland määräaikainen Norway määräaikainen Sweden määräaikainen Finland varastoalan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Tämä työpaikka, Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle., on ilmoitettu Adecco -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus