Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausEtsimme asiakasyrityksellemme BASF Oy:lle varastotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan lokakuun loppuun saakka.

Valitulla henkilöllä on jo muutama vuosi työkokemusta. Alan työkokemusta emme edellytä, mutta se katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä, joka välittää työympäristöstään. Tehtävä edellyttää trukilla ajotaitoa sekä hyviä IT-taitoja, SAP osaaminen katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään BASF Oy:n varastolla mm. paperi-ja rakennuskemikaalien parissa. Työtehtäviäsi ovat keräily, hyllytys ja vastaanotto. Tulet työskentelemään osana kolmenhengen varastotiimiä. Työt tehdään aamuvuorossa 7-15 tai 8-16.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, lokakuun loppuun saakka. Tehtävässä on myös mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen jälkeen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Jarkko Rissanen sähköpostitse [email protected]

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: Finland Ilmoitus jätetty: 10.01.2017 Haku päättyy: 06.02.2017 Ilmoituskanava: Adecco

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle., on ilmoitettu Adecco -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus