Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus

Tili-Avekki Oy on vuonna 1991 perustettu kokonaisvaltaiseen palveluun panostava tilitoimisto Turussa. Heidän palveluihinsa kuuluvat mm. yritysten ja yhteisöjen kirjanpito, tilinpäätös, palkanlaskenta, veroasiat, laskutus sekä yritysten perustaminen ja yritysjäjestelyt. Tili-Avekki Oy tarjoaa taloushallinnon palveluita osake- ja henkilöyhtiöille, liikkeen- ja ammatinharjoittajille sekä yhdistyksille ja säätiöille.

Työn kuvaus:
Haemme Tili-Avekki Oy:lle ammattitaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikaista ja alkaisi viimeistään ensi vuoden tammikuussa.

Toivomme sinulta:
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vankkaa työkokemusta kirjanpitäjän erilaisista tehtävistä. Kannat vastuun itsenäisestä työstä ja sinulla pysyy pää kylmänä vaativimmissakin tilanteissa. Asiakkainasi voivat olla esimerkiksi pienet tai suuret osakeyhtiöt, toiminimet tai yhdistykset, joten tiedät miten toimitaan laajan asiakaskunnan kanssa. Olet taitava sähköisen järjestelmän käyttäjä ja eduksesi katsotaan kokemus palkanlaskennasta ja seuraavista ohjelmistoista: Procountor, Lemonsoft ja Maestro. Rautaisen kokemuksen lisäksi olet oppimishaluinen ja haluat kehittää itseäsi kirjanpitäjänä. Organisoit päiväsi järkevästi työn realiteetit huomioiden ja hahmotat hyvin vaikeampiakin kokonaisuuksia. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja viihdyt hyvin ihmisten seurassa sekä osaat arvostaa mukavaa työyhteisöä.

Tehtäviisi kuuluu:
Kaikki monipuoliset kirjanpidon tehtävät juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätöksiin.Työnkuvaan sisältyy paljon tiivistä yhteydenpitoa laajaan asiakaskuntaasi konsultoiden ja neuvoen heitä erilaisissa kirjanpidollisissa tilanteissa. Työskentelet yhteistyössä koko tiimin kanssa, mutta vastaat työssäsi itsenäisesti omista asiakkuuksistasi.

Tarjoamme sinulle:
Monipuolista ja vastuullista työtä mukavassa työyhteisössä, jossa sinulla on käytössäsi koko tiimin tuki. Tarjoamme työtä alan arvostetulla toimijalla ja samalla saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Lisätietoja paikasta antaa HR Consultant Kati Lempinen, p. 046 8750 103, kati.lempinen@adecco.fi arkisin klo 9-15. Hae paikkaa 30.10.2016 mennessä ja liitä mukaan CV:si.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Kati Lempinen 046 8750 103.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: TURKU Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Kati Lempinen, 046 8750 103 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=33915078&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 68 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa