Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tili-Avekki Oy on vuonna 1991 perustettu kokonaisvaltaiseen palveluun panostava tilitoimisto Turussa. Heidän palveluihinsa kuuluvat mm. yritysten ja yhteisöjen kirjanpito, tilinpäätös, palkanlaskenta, veroasiat, laskutus sekä yritysten perustaminen ja yritysjäjestelyt. Tili-Avekki Oy tarjoaa taloushallinnon palveluita osake- ja henkilöyhtiöille, liikkeen- ja ammatinharjoittajille sekä yhdistyksille ja säätiöille. Työn kuvaus: Haemme Tili-Avekki Oy:lle ammattitaitoista kirjanpitäjää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Mynämäki taloushallinto Naantali taloushallinto Nousiainen taloushallinto Pöytyä taloushallinto Raisio taloushallinto Rusko taloushallinto Turku taloushallinto Aura taloushallinto Kaarina taloushallinto Lieto taloushallinto Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa