Duunitori suosittelee
Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tili-Avekki Oy on vuonna 1991 perustettu kokonaisvaltaiseen palveluun panostava tilitoimisto Turussa. Heidän palveluihinsa kuuluvat mm. yritysten ja yhteisöjen kirjanpito, tilinpäätös, palkanlaskenta, veroasiat, laskutus sekä yritysten perustaminen ja yritysjäjestelyt. Tili-Avekki Oy tarjoaa taloushallinnon palveluita osake- ja henkilöyhtiöille, liikkeen- ja ammatinharjoittajille sekä yhdistyksille ja säätiöille. Työn kuvaus: Haemme Tili-Avekki Oy:lle ammattitaitoista kirjanpitäjää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Mynämäki taloushallinto Naantali taloushallinto Nousiainen taloushallinto Pöytyä taloushallinto Raisio taloushallinto Rusko taloushallinto Turku taloushallinto Aura taloushallinto Kaarina taloushallinto Lieto taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 53 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus