Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausHaemme Adecco Finland Oy:n pääkonttorille Helsinkiin kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen nykyisen henkilön jäädessä äitiysvapaalle.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta kirjanpidosta sekä taloushallinnon edellyttämästä ulkoisesta laskentatoimesta ja näitä tukeva kaupallinen koulutus. Tehtävässä edellytetään kirjanpidon hallintaa konserniympäristössä, joten tehtävää täyttäessä lasketaan eduksi, mikäli olet työskennellyt aiemmin konserniyrityksen kirjanpidosta vastaavana ja ymmärrät konsernihallintoon sekä verotukseen liittyvät asiakokonaisuudet. Tulet olemaan osa kirjanpito- ja taloushallintotiimiämme.

Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa sekä palveluhenkistä työasennetta sekä tiimihenkisyyttä. Siedät hyvin työn luonteeseen kuuluvaa jaksottaista aikataulupainetta. IT-taitosi ovat ajan tasalla, työssä tärkeää on erityisesti MS Excel -osaaminen sekä kirjanpito- ja taloushallintojärjestelmien tuntemus. Olet numerotarkka ja sinulla on kiinnostusta tutkia ja ennakoida kirjanpidon ja verotuksen lainsäädännön muutosta ja valmistaa yhtiötä tulevien muutosten käyttöönottamiseen.

Adecco Finlandin kirjanpitäjänä tehtäviisi kuuluu:
• Kirjanpidon tekeminen Adecco Finland Oy:ssä sekä tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta tai siinä avustaminen sekä muiden konserniyhtiöiden kirjanpidon tukeminen
• Ostoreskontran hallinnointi ja tiliöinnin sekä niiden ohjeistusten laadinta
• Konsernin sisäisen laskutuksen ja reskontran hallinnointi
• Konserniraportointi kuukausittain ja kausittain
• Konsernin verotukseen liittyvien asioiden toteuttaminen sekä siihen liittyvät viranomaisilmoitukset
• Yhteydenpito tilintarkastajiin ja muihin keskeisiin yhteistyötahoihin
• Muut taloushallinnon tehtävät tarvittaessa

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi laaja-alaisesti kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä. Tukenasi ovat mukavat työkaverit, kannustava tiimi ja avoin ilmapiiri. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Ilmoita kiinnostuksestasi 22.1.2017 mennessä Jarno Kolehmaiselle ( [email protected] ) Jarnolta saat myös lisätietoja tehtävästä (p. 050 444 4489).

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: Finland Ilmoitus jätetty: 10.01.2017 Haku päättyy: 01.02.2017 Ilmoituskanava: Adecco

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus