Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Reka Kaapeli on kansainvälinen ja luotettava toimija. Olemme suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Valmistamme, myymme ja kehitämme uusimmalla teknologialla valmistettuja turvallisia kaapeleita, joiden valmistuksen perustana ovat tarkat kaapelistandardit ja ensiluokkaiset materiaalit. Tuotevalikoimassamme on tiedonsiirtokaapeleita, asennusjohtoja, ohjaus- ja instrumentointikaapeleita, voimakaapeleita sekä keski- ja suurjännitekaapeleita teollisuuden, rakentamisen, sähkönsiirron ja tiedonsiirron tarpeisiin. Jännitealue ulottuu 75 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Hyvinkää Hausjärvi Mäntsälä Nurmijärvi Loppi Riihimäki Tuusula Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaapelityöntekijä, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 61 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus