Duunitori suosittelee
Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Reka Kaapeli on kansainvälinen ja luotettava toimija. Olemme suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Valmistamme, myymme ja kehitämme uusimmalla teknologialla valmistettuja turvallisia kaapeleita, joiden valmistuksen perustana ovat tarkat kaapelistandardit ja ensiluokkaiset materiaalit. Tuotevalikoimassamme on tiedonsiirtokaapeleita, asennusjohtoja, ohjaus- ja instrumentointikaapeleita, voimakaapeleita sekä keski- ja suurjännitekaapeleita teollisuuden, rakentamisen, sähkönsiirron ja tiedonsiirron tarpeisiin. Jännitealue ulottuu 75 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Hyvinkää Hausjärvi Mäntsälä Nurmijärvi Loppi Riihimäki Tuusula Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaapelityöntekijä, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa