Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haluatko työskennellä maailman johtavassa henkilöstöpalvelualan konsernissa osana ammattitaitoista tiimiä? Adecco etsii nyt Hyvinkäälle Junior Consultant, HR & Sales tehtävään tulevaisuuden HR-alan ammattilaista. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.Toivomme sinulta: Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä. Persoonaltasi toivomme sinun olevan aktiivinen ja toimeen tarttuva, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hyvinkää asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hausjärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Mäntsälä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nurmijärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Loppi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Riihimäki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tuusula asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vihti rekrytointi ja työvoiman välitys Hyvinkää rekrytointi ja työvoiman välitys Hausjärvi rekrytointi ja työvoiman välitys Mäntsälä rekrytointi ja työvoiman välitys Nurmijärvi rekrytointi ja työvoiman välitys Loppi rekrytointi ja työvoiman välitys Riihimäki rekrytointi ja työvoiman välitys Tuusula rekrytointi ja työvoiman välitys Vihti henkilöstöhallinto ja -kehitys Hyvinkää henkilöstöhallinto ja -kehitys Hausjärvi henkilöstöhallinto ja -kehitys Mäntsälä henkilöstöhallinto ja -kehitys Nurmijärvi henkilöstöhallinto ja -kehitys Loppi henkilöstöhallinto ja -kehitys Riihimäki henkilöstöhallinto ja -kehitys Tuusula henkilöstöhallinto ja -kehitys Vihti myyntialan tehtävät Hyvinkää myyntialan tehtävät Hausjärvi myyntialan tehtävät Mäntsälä myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyntialan tehtävät Loppi myyntialan tehtävät Riihimäki myyntialan tehtävät Tuusula myyntialan tehtävät Vihti asiantuntijatehtävät ja konsultointi rekrytointi ja työvoiman välitys henkilöstöhallinto ja -kehitys myyntialan tehtävät Hyvinkää Hausjärvi Mäntsälä Nurmijärvi Loppi Riihimäki Tuusula Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Consultant, HR & Sales, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 77 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa