Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausTyön kuvaus:
Haluatko työskennellä maailman johtavassa henkilöstöpalvelualan konsernissa osana ammattitaitoista tiimiä? Adecco etsii nyt Hyvinkäälle Junior Consultant, HR & Sales tehtävään tulevaisuuden HR-alan ammattilaista. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä. Persoonaltasi toivomme sinun olevan aktiivinen ja toimeen tarttuva, innokas, oppimishaluinen ja yhteistyökykyinen. Toimintatapasi on tarkka, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen.
Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä päätöksiä sekä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin ja kysyt aktiivisesti neuvoa. Pystyt toimimaan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Tehtäviisi kuuluu:
  • Työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen, työhakemusten käsittely, avustaminen työhaastatteluissa sekä valintapäätöksistä tiedottaminen työnhakijoille
  • Säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työnhakijoihin
  • Toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito
  • Asiakaspalvelu toimistossa ja puhelimitse, muut yleiset toimistotehtävät sekä myynnin tukitehtävät
  • Mahdollisuus toimia asiakasrajapinnassa henkilöstöasioihin liittyen


Tarjoamme sinulle:
Monipuolista työkokemusta HR-alalta, näköalapaikan johtavassa kansainvälisessä henkilöstöpalvelualan konsernissa sekä kattavan perehdytysohjelman.
Kannustavan ja kokeneen työyhteisön osaavan tuen sekä erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen.

Haethan paikkaa 30.10.2016 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Branch Manager Seppo Seunavaara puhelimitse p. 050-3869811 arkisin klo 8-9.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Seunavaara Seppo 050-3869811.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: HYVINKÄÄ Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Seunavaara Seppo, 050-3869811 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Consultant, HR & Sales, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa