Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Marketing Visionaries

Sinebrychoff / co MPS

Kerava

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Menumat Oy on suomalainen kotiateriaratkaisuja tuottava ja kehittävä kasvuyritys Menumat tarjoaa kotona asuville ikääntyneille uudenlaisen, turvallisen ja helppokäyttöisen kotiateriapalvelun. Ikääntynyt henkilö voi Menumatin palvelulaitteen avulla valmistaa itse Menumatin laajalta ruokalistalta valitsemansa aterian haluamanaan ajankohtana, joko itsenäisesti tai hoitajan avustuksella.Menumatin palvelun osia yhdistää korkea laatu. Korkeaa laatua turvataan nopealla reagoinnilla ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltovastaava, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 01.11.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus