Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus

Menumat Oy on suomalainen kotiateriaratkaisuja tuottava ja kehittävä kasvuyritys
Menumat tarjoaa kotona asuville ikääntyneille uudenlaisen, turvallisen ja helppokäyttöisen kotiateriapalvelun. Ikääntynyt henkilö voi Menumatin palvelulaitteen avulla valmistaa itse Menumatin laajalta ruokalistalta valitsemansa aterian haluamanaan ajankohtana, joko itsenäisesti tai hoitajan avustuksella.

Menumatin palvelun osia yhdistää korkea laatu. Korkeaa laatua turvataan nopealla reagoinnilla ja palvelun jatkuvalla kehittämisellä sekä asiakkaita ja yhteistyötahoja kuunnellen. Keräämme jatkuvasti palautetta ja kehitämme palveluamme yhteistyössä kuntien kotihoidon sekä sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoiden kanssa suomalaisten ikäihmisten tarpeiden mukaisiksi.

Menumatin helppokäyttöisen ja turvallisen, puheella ohjaavan palvelulaitteen avulla asiakas pystyy omatoimisesti valmistamaan itselleen ravitsevan lämpimän aterian.

www.menumat.fi


Työn kuvaus:
Haemme asiakkaamme Menumat Oy:n toimeksiannosta osaavaa tekijää vastaamaan Menumat Oy:n laitteiden huolto-ja korjaustoiminnoista. Tehtävä on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Vantaalla. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta:
Työ edellyttää vähintään hyvällä perustasolla olevaa sähkötekniikan osaamista ja aikaisempaa kokemusta korjaus-/huoltotehtävistä. Työssä tarvitaan myös hyviä IT-taitoja, mm. testauskokemuksesta on hyötyä. Etsimme luotettavaa ja vastuuntuntoista tekijää; omatoimisuus, kyky toimia itsenäisti ja hyvät yhteistyötaidot ovat tehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme lisäksi ratkaisuhakuista asennetta ja kehittämishalukkuutta.

Tehtäviisi kuuluu:
Vastaat kokonaisvaltaisesti Menumat Oy:n laitteiden huolto- ja korjaustoiminnoista. Päivittäinen työsi sisältää laitteiden korjaus-/huolto- ja puhdistustyötä.Tämän lisäksi huolehdit operatiivisten prosessien ja käytännön työn sujuvuudesta. Pääset kehittämään huoltotiloihin ja päivittäiseen tekemiseen liittyviä käytännön asioita. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vakituisen ja itsenäisen työn kasvavassa, kotimaisessa yrityksessä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi ovat kokenut esimies sekä osaava huoltoasentaja. Työpaikallamme on avoin ja positiivinen työilmapiiri.

Hae tehtävää pikaisesti (viimeistään 31.10.2016), sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lähetä hakemus palkkatoiveineen pikarekisteröinnin kautta. Lisääthän profiiliin myös CV:si (.pdf tai .docx -muodossa). Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Tiia Tynys hakuaikana tiistaisin klo 9-10 numerosta 040 631 8836.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tiia Tynys 0406318836.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: VANTAA Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Tiia Tynys, 0406318836 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=34002604&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltovastaava, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa