Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Etsimme asiakkaallemme KONEelle HR Specialistia n. vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään avustamaan kahden KONEen kansainvälisen yksikön HR vetäjiä päivittäisessä HR työssä.Tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä Hyvinkäällä.Toivomme sinulta: HR osaamista ja käytännön kokemusta mielellään kansainvälisestä työympäristöstä Joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti nopeasti muuttuvassa ympäristössä Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja monikulttuurisessa ympäristössä Kykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Hyvinkää henkilöstöhallinto ja -kehitys Hausjärvi henkilöstöhallinto ja -kehitys Mäntsälä henkilöstöhallinto ja -kehitys Nurmijärvi henkilöstöhallinto ja -kehitys Loppi henkilöstöhallinto ja -kehitys Riihimäki henkilöstöhallinto ja -kehitys Tuusula henkilöstöhallinto ja -kehitys Vihti henkilöstöhallinto ja -kehitys Hyvinkää Hausjärvi Mäntsälä Nurmijärvi Loppi Riihimäki Tuusula Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR Specialist, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa