Duunitori suosittelee
HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Etsimme asiakkaallemme KONEelle HR Specialistia n. vuoden kestävään määräaikaiseen tehtävään avustamaan kahden KONEen kansainvälisen yksikön HR vetäjiä päivittäisessä HR työssä.Tehtävä edellyttää valmiutta työskennellä Hyvinkäällä.Toivomme sinulta: HR osaamista ja käytännön kokemusta mielellään kansainvälisestä työympäristöstä Joustavuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti nopeasti muuttuvassa ympäristössä Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja monikulttuurisessa ympäristössä Kykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Hyvinkää henkilöstöhallinto ja -kehitys Hausjärvi henkilöstöhallinto ja -kehitys Mäntsälä henkilöstöhallinto ja -kehitys Nurmijärvi henkilöstöhallinto ja -kehitys Loppi henkilöstöhallinto ja -kehitys Riihimäki henkilöstöhallinto ja -kehitys Tuusula henkilöstöhallinto ja -kehitys Vihti henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR Specialist, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus