Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme asiakkaallemme Laitilaan mig-hitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään yhdessä vuorossa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinulta: Aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä ja mig-hitsauksesta (tig-hitsaus katsotaan eduksi) Reipasta ja huolellista työotetta Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työntekoon Vastuullista asennetta Suomen kielen taitoa Tehtäviisi kuuluu: Hitsaajan työtehtävät metallialan asiakasyrityksessämme. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mynämäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusikaupunki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vehmaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rauma tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laitila puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki puu- ja metallialan tehtävät Eura puu- ja metallialan tehtävät Pyhäranta puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki puu- ja metallialan tehtävät Vehmaa puu- ja metallialan tehtävät Rauma puu- ja metallialan tehtävät Laitila tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus