Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme asiakkaallemme Laitilaan mig-hitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään yhdessä vuorossa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinulta: Aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä ja mig-hitsauksesta (tig-hitsaus katsotaan eduksi) Reipasta ja huolellista työotetta Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työntekoon Vastuullista asennetta Suomen kielen taitoa Tehtäviisi kuuluu: Hitsaajan työtehtävät metallialan asiakasyrityksessämme. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mynämäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Eura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pyhäranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusikaupunki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vehmaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rauma tehdas- ja tuotantotyöntekijät Laitila puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki puu- ja metallialan tehtävät Eura puu- ja metallialan tehtävät Pyhäranta puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki puu- ja metallialan tehtävät Vehmaa puu- ja metallialan tehtävät Rauma puu- ja metallialan tehtävät Laitila tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki Eura Pyhäranta Uusikaupunki Vehmaa Rauma Laitila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 78 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa