Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Haemme vahvistusta Adecco Vaasan toimistolle HR Trainee –tehtäväänToivomme sinulta: • Tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta toimistotehtävistä • Positiivista ja ratkaisuhakuista palveluasennetta sekä tiimityötaitoja • Tarkkaa, analyyttistä ja organisoitunutta työotetta sekä rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja • Kykyä tehdä päätöksiä ja sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin • ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Isokyrö asiantuntijatehtävät ja konsultointi Laihia asiantuntijatehtävät ja konsultointi Maalahti asiantuntijatehtävät ja konsultointi Mustasaari asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vaasa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vöyri rekrytointi ja työvoiman välitys Isokyrö rekrytointi ja työvoiman välitys Laihia rekrytointi ja työvoiman välitys Maalahti rekrytointi ja työvoiman välitys Mustasaari rekrytointi ja työvoiman välitys Vaasa rekrytointi ja työvoiman välitys Vöyri henkilöstöhallinto ja -kehitys Isokyrö henkilöstöhallinto ja -kehitys Laihia henkilöstöhallinto ja -kehitys Maalahti henkilöstöhallinto ja -kehitys Mustasaari henkilöstöhallinto ja -kehitys Vaasa henkilöstöhallinto ja -kehitys Vöyri asiantuntijatehtävät ja konsultointi rekrytointi ja työvoiman välitys henkilöstöhallinto ja -kehitys Isokyrö Laihia Maalahti Mustasaari Vaasa Vöyri .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstökonsultti, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 77 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa