Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tupakka-asiantuntija

Suomen Syöpäyhdistys

00101 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja on toiminut osana Adecco Finlandia vuodesta 2016. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin! Työn kuvaus: Haluatko työskennellä maailman johtavassa henkilöstöpalvelualan konsernissa osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä? Adecco ja Sihti etsivät nyt yhteistyössä henkilöstökonsulttia Sihdin Turun yksikköön. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Mynämäki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Naantali asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nousiainen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pöytyä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Raisio asiantuntijatehtävät ja konsultointi Rusko asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi Aura asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kaarina asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lieto rekrytointi ja työvoiman välitys Mynämäki rekrytointi ja työvoiman välitys Naantali rekrytointi ja työvoiman välitys Nousiainen rekrytointi ja työvoiman välitys Pöytyä rekrytointi ja työvoiman välitys Raisio rekrytointi ja työvoiman välitys Rusko rekrytointi ja työvoiman välitys Turku rekrytointi ja työvoiman välitys Aura rekrytointi ja työvoiman välitys Kaarina rekrytointi ja työvoiman välitys Lieto henkilöstöhallinto ja -kehitys Mynämäki henkilöstöhallinto ja -kehitys Naantali henkilöstöhallinto ja -kehitys Nousiainen henkilöstöhallinto ja -kehitys Pöytyä henkilöstöhallinto ja -kehitys Raisio henkilöstöhallinto ja -kehitys Rusko henkilöstöhallinto ja -kehitys Turku henkilöstöhallinto ja -kehitys Aura henkilöstöhallinto ja -kehitys Kaarina henkilöstöhallinto ja -kehitys Lieto asiantuntijatehtävät ja konsultointi rekrytointi ja työvoiman välitys henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstökonsultti, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus