Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Etsimme asiakkaallemme Kasinonkulman Hammaslääkärit Oy:lle osa-aikaista hammashoitajaa. Työ alkaa marraskuun alkupuolella.Toivomme sinulta: Odotamme sinulta hammashoitajan koulutusta sekä jonkin verran kokemusta hammashoitajan työstä. Olet tehnyt monipuolista työtä ja olet valmis tarttumaan reippaasti kaikenlaisiin hammashoitajan tehtäviin. Protetiikan tuntemus tai jäljennöskokemus on eduksi, muttei välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet ammattitaitoinen, asiakaspalveluhenkinen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Mynämäki määräaikainen Naantali määräaikainen Nousiainen määräaikainen Pöytyä määräaikainen Raisio määräaikainen Rusko määräaikainen Turku määräaikainen Aura määräaikainen Kaarina määräaikainen Lieto hammashoito Mynämäki hammashoito Naantali hammashoito Nousiainen hammashoito Pöytyä hammashoito Raisio hammashoito Rusko hammashoito Turku hammashoito Aura hammashoito Kaarina hammashoito Lieto määräaikainen hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammashoitaja, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus