Ilmoitus jätetty 12.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme rakennusalan asiakkaallemme TYÖNJOHTAJAA (RI/RKM) Poriin. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakkaallemme.Edellytämme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, soveltuvaa koulutusta (RI/Rkm), laatutietoista otetta rakentamisesta ja kustannustietoista toimintatapaa. Olet alan ammattilainen ja sinulla on kokemusta rakennustyömailta useiden vuosien ajalta, joko uudistuotannon tai saneerauskohteiden parista.Työtehtäviisi kuuluu työnjohtajan tehtävät asiakasyrityksessämme Porissa. Tehtävä alkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Norway tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Sweden tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Finland maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Norway maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sweden maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Finland johtajapositiot Norway johtajapositiot Sweden johtajapositiot Finland työnjohtajat Norway työnjohtajat Sweden työnjohtajat Finland työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Norway työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sweden työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Finland tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Tämä työpaikka, Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 12.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus