Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausHaemme rakennusalan asiakkaallemme TYÖNJOHTAJAA (RI/RKM) Poriin. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakkaallemme.

Edellytämme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, soveltuvaa koulutusta (RI/Rkm), laatutietoista otetta rakentamisesta ja kustannustietoista toimintatapaa.

Olet alan ammattilainen ja sinulla on kokemusta rakennustyömailta useiden vuosien ajalta, joko uudistuotannon tai saneerauskohteiden parista.

Työtehtäviisi kuuluu työnjohtajan tehtävät asiakasyrityksessämme Porissa. Tehtävä alkaa helmikuussa sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa toimitilakohteella ja kesällä alkaa kerrostalorakennuskohde.

Tarjoamme arvokasta työkokemusta sekä mielenkiintoisen työn rakennusalan arvostetulla tekijällä ja ammattitaitoisen tiimin ympärille. Hakemuksia käsitellään heti, joten haethan paikkaa pikaisesti, kuitenkin viimeistään 25.01.16. Lisätietoja ja luottamukselliset yhteydenotot 050 444 4454 / Vilkku.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: Finland Ilmoitus jätetty: 12.01.2017 Haku päättyy: 01.02.2017 Ilmoituskanava: Adecco

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 12.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus